• Doprava zdarma už od 80 EUR

FAQ

Všetko, čo je k dispozícii na našom e-shope, bolo vyrobené v našom závode v Bielsku – Białé. Priadza, ktorú používame, pochádza väčšinou z Talianska alebo Rumunska a náš kašmír pochádza z Mongolska.

Všetky zložky našich výrobkov sú uvedené na našej webovej stránke. Ku každému výrobku sú pripojené aj podrobné informácie o jeho zložení a pokyny na starostlivosť.

Odporúčame dodržiavať pokyny na pranie uvedené na etikete každého výrobku.

Využívame Zásielkovňu, kde môžete využiť dva typy prepravy: odoslanie z podacieho miesta alebo kuriérom.

Objednávky sa vždy snažíme odoslať čo najrýchlejšie po ich prijatí. V bežnej sezóne odosielame objednávky nasledujúci deň, dodacia lehota je 2-3 dni. Počas vrcholiacej vianočnej sezóny sa však táto doba môže natiahnuť na viac ako týždeň.

Po odoslaní zásielky vám e-mailom zašleme kódy na sledovanie zásielok zaslaných spoločnosťou Zásielkovňa.

Vďaka partnerstvu s online platobnou bránou Tpay môžeme rýchlo a bezpečne poskytovať možnosti online platieb pre online bankovníctvo, blik a platobné karty. Možná je aj platba na dobierku.

Dobierka je možná pre každú objednávku a pre každú formu dopravy.

Ak počas procesu platby došlo k chybe, ktorá znemožnila dokončenie platby a systém Tpay neumožňuje ďalší pokus, určite vás budeme kontaktovať sami. V takom prípade na vás bude výrobok čakať 24 hodín (okrem víkendov), kým sa problém vyrieši.

Ak počas procesu platby došlo k chybe, ktorá znemožnila dokončenie platby a systém Tpay neumožňuje ďalší pokus, určite vás budeme kontaktovať sami. V takom prípade na vás bude výrobok čakať 24 hodín (okrem víkendov), kým sa problém vyrieši.

Tovar môžete vrátiť prostredníctvom poštovej služby do 14 dní od prijatia objednávky. Vrátenie zásielky je na náklady zákazníka a rovná sa cene poštovného, tj. približne 50 Kč. Táto hodnota bude odpočítaná od sumy určenej na vrátenie.

Akúkoľvek objednávku nám môžete vrátiť bez udania dôvodu do 14 dní. O odstúpení od zmluvy nás musíte informovať telefonicky alebo e-mailom na adrese: [email protected].
K vráteniu tovaru môžete pripojiť formulár na odstúpenie od zmluvy na konci obchodných podmienok. Formulár je potrebné priložiť, ak bola zvolená forma platby "na dobierku".

V súčasnosti neposielame žiadny newsletter, ale uchovávame kontaktné údaje tých, ktorí prejavili záujem o vytvorenie zákazníckeho účtu. Nevylučujeme rozšírenie ponuky pre stálych zákazníkov.